Ihanaa, loma! Vaikka koulutöitä on kyllä ihan läjäpäin, joten aika iso osa lomasta menee niitä tehdessä. Nyt on kyllä niin monta projektia tekeillä, että apua. Kiireistä aikaa taitaa olla koko loppukevät, vaikka jotenkin olin kuvitellut että wanhojen päivän jälkeen kiire hellittäisi. Mutta jotenkin osaan aina keksiä itselleni vähän liikaakin tekemistä. Tänään pitäisi vielä lähettää pari työpaikka hakemusta, että kesälläkään ei joutaisi vain löhöilemään (ja lukemaan yo-kirjoituksiiin..), ja lukea äikän kurssin kirjaa, hyvä olisi saada se jo lomalla luettua ja suunniteltua vähän kirjaesitelmää. Ja pari muutakin koulujuttua olisi vielä tehtävänä... Ja sitten pitäsi vielä ehti rentoutumaan ja nauttimaan lomastakin:)

 Tähän asti suunnitelma on kuitenkin vielä toiminut, olen ehtinyt rentoutumaan ja tekemään noita tekemättömiä hommiakin.

Tuo otsikko....katsoin eilen tuonnimisen elokuvan (The Importance of Being Earnest, oikea suomennos oli kyllä "Tärkeintä on olla aito") ja otsikko oli vaan liian houkutteleva jätettäväksi käyttämättä;) Johonkin Oscar Wilden klassikkoon perustuva elokuva. Kyllä siitä huomasi että joku klassikko on taustalla, nykyaikana ei tuollaisia monimutkaisia juonenkäänteitä enää tehdä...pelätään varmaan ettei kukaan ottaisi vakavasti. Eikä tuota kyllä kovin vakavasti voinut ottaakaan:) mutta hauska elokuva se oli silti.

Minusta kuitenkin rehellisyys on tärkeää ihmissuhteissa, ja siksi...tuotatuota mitenhän sanoisin tämän spoilaamatta, koska itse vihaan spoilereita. Mutta minusta siis pitäsi aina olla rehellinen, vaikka valehtelusta olisikin itselle hyötyä. Jos toinen ei rakasta sinua siksi, että nimesi ei ole Ernesti, sen on sama antaa mennä. Sitä paitsi valehtelu, jos ei tulekaan koskaan ilmi, on kumminki aina taustalla ja se syö ihmistä. Kun koko ajan pitää pelätä mitä tapahtuu JOS kaikki tulee ilmi.