"Olen kaunis niin..." mikähän laulu tuokin on? Rupesi vain yhtäkkiä soimaan päässä. Ei edes erityisesti kuvaa minun ajatuksia:) Vaikka enhän toisaalta kyllä rumaksikaan tunne itseäni. . . Tekisi vaan mieli joskus laittautua oikein hienoksi, tai, ei nyt oikein hienoksi, mutta hienoksi kumminki. Meikata aamulla oikein viimeisen päälle ja mennä kouluun tietäen että näyttää hyvältä, päästä varpaisiin. Se voisi olla kivaa, ja onkin. Mutta vaatii aikaa, vaivaa ja laittautumista, eikä minusta semmoiseen ole, ei joka aamu. Aivan liian aikaisin.

Huolehdin nyt jo turhasta, mutta saattaa meikätyttö hyvin pärjätä työelämässä, kun siellä kuulemma nykyään vaaditaan naisilta laitettua ja siistiä ulkonäköä:> No, kunpa osaisi edes lakata murehtimasta tällaisista hölmöistä asioista näin paljon etukäteen. Mieleni perillä pyörii vaan kuitenkin aina ajatus, että en tule pärjäämään missään mihin ryhdyn. Ei välttämättä yllämainitusta syystä, vaan muista.

Kävijälaskuri raksuttaa koko ajan vaan isompia numeroita. Mistä te kaikki tänne oikein tulette? Olisin utelias kuulemaan:)