Teki taas mieli kirjoittaa blogiini:) Kummallista kun aina tulee vaiheita, jolloin tekee mieli kirjoitella vaikka monta kertaa päivässä, ja välillä taas blogi saa olla vaikka viikon koskemattomana.

Tämä päivä on sujunut suht normaalisti, ilman mitään sen kummempia tapahtumia tai aikaansaannoksia. Joskus in a very admedeat future olisi kiva käydä kaupungilla shoppailemassa ja vaikka katselemassa mekkoja tansseihin. Kunhan vaan pääsisi jotenkin kaupungille...

Läksyjäkin tietysti voisi tehdä, mutta kun alkuviikko on mennyt enemmänä tai vähemmän kotitöistä luistaessa niin samaan malliin taitaa mennä loppukin. No, koeviikollahan se sitten kostautuu jos kostautuu... yleensä kumminkin unohdan asiat siihen mennessä teinpä sitten läksyt tai en.

Pelottavaa, miten opettajat alkavat nyt jo vihjailla yo-kirjoituksista. (ja niihinhän on vielä yli vuosi, hei haloo!) Maantiedon opettajakin selitti miten hyviä arvosanoja sen entiset oppilaat oli saaneet...ja tietysti odotti että meistä tulisi perinteen jatkajia. No mutta en tahdo kyllä vielä uhrata liikaa ajatuksia kaukana häämöttäville abijutuille, nyt olen waan wanha:)