Haasteena siis oli kirjoittaa omaan blogiin 10 tietyllä kirjaimella alkavaa asiaa, ja perustelut siitä miksi juuri ne sanat.Ja kas tässä:

Niin ja haaste löytyi täältä: http://tabusektor.vuodatus.net/

 

  1. Syksy: ihanat pimenevät illat, ja syksyn tuoksu ilmassa joka piristää kun pitää taas lähteä liian aikaisin kouluun. Ja syksyllä voi jälleen olla hyvällä omallatunnolla sisällä koneen ja tv:n ääressä.
  2. Syöminen: varsinkin kaikkien herkkujen. Tavallista ruokaakin on mukava syödä, kun se on hyvää. Kouluruoasta en edelleenkään tykkää, aivan liikaa perunoita minun makuuni.
  3. Saippuasarjat: olen aivan koukussa. Viimeisimpänä nelosen uusi telenovela Anastasia. Sitä vaan ihmettelen, miten venäläinen sarja voi olla telenovela, kun olen aina kuvitellut telenovelan jotenkin viittaavan Latinalaisen Amerikkaan.
  4. Sisäpiirin jutut: näille on kiva nauraa...aina uudestaan. Ehdottomasti parasta huumoria. 
  5. Shoppailu: Kunhan vain ostokset eivät rasita liikaa kukkaroa...vaikka toisaalta olisi kyllä parempi ostaa reilun kaupan yms. tuotteita, mutta budjetti ei kestä:-/
  6. Sukupuolten välinen tasa-arvo: tämä kun vielä joku päivä toteutuisi.... onneksi meillä suomessa on asiat melko hyvin moneen muuhun maahan verrattuna, mutta kyllä minustakin silti olisi mukava saada täyttä palkkaa ja edetä helpommin tulevalla (mikä se sitten lieneekään) urallani.
  7. Suklaa:suklaa tekee onnelliseksi, sehän on tieteellisestikin todistettu ; ) Nyt en olekaan pitkään aikaan syönyt ihan rehellistä fazerin sinistä levyä.
  8. Stressaaminen: aika usein tulee stressattua ihan turhastakin. Tulevalle kouluvuodelle olisikin yhtenä tavoitteena olla ottamatta stressiä liian monista tai liian kauaksi tulevaisuuteen ajoittuvista asioista. Kyllä niitä stressattavia asioita kumminkin jostain aina ilmestyy, ensimmäiseksi tulee mieleen vanhojen tanssit joihin valmistautuminen on lievästi sanottuna aika pahasti kesken.
  9. Syrjintä: tämä ei ole mukavaa, kokemusta on. Siksi tahtoisinkin koittaa itse olla syrjimättä ketään, mutta tuokin taitaa olla sellainen tavoite ettei ikinä täysin onnistu.
  10. Selviytyminen: kukapa ei haluaisi selvitä kaikista elämän vastoinkäymisistä suurinpiirtein kunnossa? Eli tämäkin olisi haavelistalla, selvitä elämässä aina eteenpäin kaikista ennakkoluuloista yms. ikävyyksistä huolimatta, ja luottaa siihen, että tämän elämän jälkeenkin on vielä jotain.