Hauuuuuuukotus, väsyttää. Koulu on aika rasittavaa. Tällekin illalle kasaantui töitä ainakin 3 aineesta. Ajattelin nyt ottaa itseäni niskasta kiinni tässä jaksossa, mutta eihän se helppoa ole. Jakso ei ole vielä edes kunnolla alkanut, ja silti pitäisi jaksaa raahautua tästä tekemään enkun ja svenskan läksyjä. Puhumattakaan historian projektista. Voih!

Onneksi kohta on syysloma. tuskin maltan odottaa. Vielä kun vähäisen jaksaisi rehkiä. Oikeasti ärsyttää kun viime jakso tuli vedettyä sellaisella "ihan sama, ainakin melkein" -asenteella. Nyt olisi siis tilaisuus parantaa asioita. Jos vaan jaksaisi. Kamala kun väsyttää aamullakin niin kovasti, että tekisi mieli vaan jäädä nukkumaan. Mutta toisaalta, milloinka ei?

Aina puhutaan että pitäisi kuunnella itseään ja osata hidastaa oikeassa tahdissa. Entäs kun minun tahtini on oikeasti hiiiidaaaasssss, ja jos sillä tekisin, en oikeasti ikinä saisi mitään valmiiksi. Lukiokin on jo tällaista hoppua, entäs sitten työelämä. Joskus mielessä käväisee olisiko sittenkin ollut oikeesti helpompi elää sellaista aikaa, että naiset oli vaan hienoina kotirouvina. Ei, tuskinpa sittenkään. Silloinhan olisi joutunut siivoamaan ja tekemään kaikki muutkin kotityöt.

 

Kävijälaskuri näyttää aina vaan isompia lukuja. Mistä ihmeestä kaikki te ihmiset tänne eksytte?